Project Description

TRANSPORTANLEGG

Vi er komplett leverandør og har spisskompetanse innen konstruksjon, montasje og vedlikehold av transportanlegg.
Dette vil si at vi kan levere alt fra komponenter og vedlikehold til nye anlegg fra planleggings- og engineering helt frem mot ferdig anlegg.

KONSTRUKSJON

Både bærende konstruksjon samt ruller, gummi og transportbånd. Vi har spesielt høy kompetanse på bomberte driv og vendetromler. Lager drivruller og utstyr til produksjonslinjer/transportanlegg. Produserer alt av ruller både innenfor utenfor standard spesifikasjoner.

ENGINEERING

Som en del kan vi levere engineering på transportanleggskonstruksjoner for korrekt masseflyt og optimal transportlinje. Skreddersøm av transportanlegg.

HORCH SKRAPERE

Vi er forhandler og servicepartner for Horch båndavskrapere.

MONTASJE

Vi utfører montasje av egenproduserte transportanlegg så vel som eksternt kjøpte anlegg. Vi er til enhver tid mobile og kan påta oss både lokale, nasjonale og regionale oppdrag.

VEDLIKEHOLD

Vi kan gå inn i planlagte stopp av anlegg og bytte slitedeler både effektivt og sikkert. Koniske ruller stabiliserer transportbåndet og bidrar til et mer stabilt og slitesterkt anlegg sammenliknet sylindriske ruller.

OMBYGGING OG MODERNISERING

Endrede behov kan kreve ombygging eller modernisering av eksisterende transportanlegg. Vi kan bidra med kunnskap og kompetanse helt fra planleggingsstadiet og frem til ferdig produkt.

LANG ERFARING

Vår kunnskap og erfaring innen dette kommer fra tidligere Transportanlegg og Mekanikk AS. Transportanlegg og Mekanikk AS har 40 års erfaring. Dette resulterer i større driftssikkerhet og bedre løsninger for kunden.